Menu Sluiten

Elektronisch Betalen


Elektronisch betalen

Informatie over elektronisch betalen.

Een elektronisch betaalnetwerk vergemakkelijkt de elektronische aanvaarding van elektronische betalingen voor on-line transacties op gespecificeerde locaties die bij het netwerk zijn geregistreerd. Ook wel een subcomponent van elektronisch geldverkeer genoemd, zijn e-commerce betalingsnetwerken steeds populairder geworden vanwege het wijdverbreide gebruik van internetbankieren en online winkelen.

Nu meer bedrijven vertrouwen op elektronische transacties om vertragingen in de boekhouding te vermijden, is er een toename van e-handel. E-commerce-websites fungeren gewoonlijk als betalingsgateways voor elektronische transacties tussen kopers en verkopers in verschillende bedrijfstakken, zoals reizen, nutsvoorzieningen, onderwijs en gezondheidszorg.

Met de stijging van het aantal gebruikers die online aankopen doen, en de uitbreiding van e-commerce websites, worden betaal acceptatie methoden die voorheen alleen beschikbaar waren voor credit cards, nu algemeen gebruikt.

Via online accounts kunnen bedrijven kredietkaarttransacties van hun klanten aanvaarden zonder betalingsgegevens via andere kanalen te moeten bewaren of ontvangen. Dit maakt het aanvaarden van elektronische betalingen online veel sneller en gemakkelijker.

Ook handelaren hoeft slechts een instantie van software en een database te houden om de credit card transacties van hun klanten te beheren in plaats van twee verschillende betalingsgateways te onderhouden.

Info over elektronisch betalen

Gegevens over Elektronisch betalen

Elektronisch betalen.

Een ander voordeel is dat de meeste online banken hun klanten een elektronische betaalgateway bieden om elektronische betalingen te verrichten. Dit betekent dat alle processen , van het overdragen van de naam en het adres van de kaarthouder tot het overmaken van geld, rechtstreeks door de bank zelf worden afgehandeld.

Handelaren hoeven zich geen zorgen te maken over veiligheidsrisico´s, aangezien de transacties van de kredietkaarthouder privé blijven tussen koper en verkoper, zelfs in gevallen waarin beide partijen ervoor hebben gekozen een e-commercesite te gebruiken die geen beveiligde coderingsniveaus vertoont

Dit betekent ook dat de transactie onderworpen blijft aan alle toepasselijke financiële wetten, ongeacht in welk land de koper en de verkoper gevestigd zijn.

Corsio is een onafhankelijke Belgische betaalspecialist en een voordelig alternatief voor al uw elektronische betalingen. Corsio staat synoniem voor zorgeloos elektronisch betalen aangezien ze niet gebonden zijn aan toestellen of merken.

Hierdoor kunnen ze oplossingen en optimale service aan klanten bieden met vele keuzes en mogelijkheden.

Meer info over elektronisch betalen nu op www.corsio.be/.

Tags

Alternatief Elektronische Betalingen | Belgische Betaalspecialist | Betaalspecialist Elektronisch Betalen | Elektronisch Betalen Handelaars | Elektronisch Betalen Kmo | Elektronisch Betalen Vrije Beroep |